пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Конференція Еразмус+ у Парижі: виступ магістрантки кафедри


9 січня у Парижі в театрі Європи Одеон відбулася конференція з нагоди 30-річчя програми Еразмус+. У цій конференції Україну представляла магістрантка нашої кафедри Налія Вакуленко, яка навчається за програмою Еразмус+ у Пікардійському університеті ім. Жюля Верна і пише дипломну роботу з літературознавства під керівництвом проф. М.‑Ф. Мельму-Монтобен (УПЖВ) та доц. Т. М. Біляшевич (КНЛУ). У своїй промові, виголошеній перед міністром освіти Франції Наджат Валло-Белькасем, державним секретарем у європейських справах Франції Арлемом Дезіром, віце-президентом Європарламенту Сільві Гійом, європейським комісаром з економіки та фінансів, податків та зборів П’єром Московісі та ін., Налія поділилася своїм досвідом навчання в Україні та Франції. Вона зі словами вдячності говорила про alma mater КНЛУ та рідний факультет, де отримала ґрунтовний рівень знань, що дозволив їй навчатися на рівні з французькими студентами. Налія Вакуленко наголосила на бажанні української молоді бути частиною європейської спільноти, завершивши свій зворушливий виступ словами: «Я переконана, що кожен з нас може змінити світ, якщо він бореться за те, що любить».

Виступ Налії Вакуленко можна подивитися тут.
Повний запис конференції з нагоди 30-річчя програми Еразмус+ можна подивитися тут.

©Arnaud CAILLOU

На фото зліва направо: віце-президент Європарламенту Сільві Гійом, європейський комісар з економіки та фінансів, податків та зборів П’єр Московісі, міністр освіти Франції Наджат Валло-Белькасем, державний секретар у європейських справах Франції Арлем Дезір. Друга справа – магістрантка кафедри теорії та історії світової літератури ім. професора В. І. Фесенко КНЛУ Налія Вакуленко.


 ©Arnaud CAILLOU


 ©Arnaud CAILLOU

Друга зліва в першому ряді - магістрантка кафедри теорії та історії світової літератури ім. професора В. І. Фесенко КНЛУ Налія Вакуленко серед інших учасників програми Еразмус+ , а також міністра освіти Франції Наджат Валло-Белькасем, віце-президента Європарламенту Сільві Гійом, європейського комісара з економіки та фінансів, податків та зборів П’єра Московісі, державного секретаря у європейських справах Франції Арлема Дезіра та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар