пʼятницю, 6 червня 2014 р.

Бібліотека сучасної швейцарської літератури в КНЛУ

Дорогі друзі! За сприяння фонду Pro Helvetia та Посольства Швейцарії в Україні на базі кафедри з’явилась невелика бібліотека швейцарської літератури – близько 60 книг німецькою, французькою та італійською.  Переважна більшість видань – художні твори провідних швейцарських письменників та письменниць ХХ століття, а також нові тексти, варті уваги. 
Бібліотека доступна для викладачів, літературознавців, перекладачів, студентів та всіх, хто цікавиться літературою Швейцарії!
Більше дізнатись про сучасну швейцарську літературу, почитати, зокрема, переклади таких класиків як Роберт Вальзер чи Ніколя Був'є, твори яких також представлені на нашій поличці, можна у спеціальному випуску журналу «Простори» - «Транс». Журнал є у книгарні «Чулан», також його можна взяти на нашій кафедрі.

Як скористатись бібліотекою?

Повний список книг з вихідними даними представлений у каталозі.
Для того, щоб узяти книгу, необхідно попередньо написати нам листа на svitlit1@gmail.com з поміткою «швейцарська бібліотека». Ми вам повідомимо, чи доступна зараз книга, яка вас цікавить. У листі слід вказати код книги, автора та назву (зазначені у каталозі), а також свої контактні дані.

Забрати книгу можна на кафедрі теорії та історії світової літератури ім. професора В.І. Фесенко за адресою:
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 73,  КНЛУ, ауд. 236 (2-й поверх)
тел.: 044 529 88 15

Взяти можна не більше трьох книг на 28 днів (якщо Ви хочете лишити у себе книгу на довший термін, слід звернутись на кафедру).
Студентам необхідно лишити читацький квиток чи інший документ, що посвідчує особу.

За довідками пишіть на svitlit1@gmail.com або Ірині Собченко svinova@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар