суботу, 5 квітня 2014 р.

V Всеукраїнські перекладацькі майстерні

Дорогі друзі! Запрошуємо Вас до участі у V Всеукраїнських перекладацьких майстернях, які відбудуться у четвер 17 квітня 2014 року у Київському національному лінгвістичному університеті (вул.Лабораторна 5/17, корпус 3).

До участі запрошуються студенти філологи, перекладачі-початківці та всі, хто прагне вдосконалити власні навички перекладу художніх творів. Цього року ми розширили наші горизонти і пропонуємо майстер-класи перекладу з англійської, німецької та французької мов. Майстерні ведуть:


  • Тетяна Євгенівна НЕКРЯЧ, перекладачка з англійської мови, к.ф.н., доц. КНУ ім. Тараса Шевченка «Перекладацькі стратегії у перекладі драматургічного тексту О. Уальда» (англійська)
  • Неля ВАХОВСЬКА, перекладачка з німецької мови, редакторка журналу «Простори», членкиня ТCПП ««ХТО СМІЄТЬСЯ ПЕРШИМ». Майстерня з художнього перекладу сучасної німецької літератури. Вальтер Клаппахер» (німецька)
  • Ірина СЛАВІНСЬКА, перекладачка з французької мови,  літературознавець, журналістка і ведуча  ««Слова мого життя»  -  майстерня з перекладу «абетки» Б.Піво» (французька)
Орієнтовна програма заходу:

11:30-12:30 - реєстрація учасників (хол 3 Корпусу КНЛУ)
12.30 - 13.15 – відкриття майстерень
13.15 - 14.45 – практична робота з текстовими фрагментами
По завершенню роботи запрошуємо до спільного обговорення результатів та вражень за горнятком чаю!

Для отримання робочих матеріалів обов’язкова  попередня реєстрація за адресою: ateliers.traduction@gmail.com  (в листі слід вказати назву обраної майстерні, ПІБ учасника, навчальний заклад, факультет та групу).

Слідкуйте за оновленнями інформацїї на нашому блозі та на сторінці кафедри https://www.facebook.com/svitlit

Немає коментарів:

Дописати коментар