середу, 12 листопада 2014 р.

До уваги студентів: порядок відпрацювання пропущених занять

ПОРЯДОК

відпрацювання студентами пропущених занять з дисциплін кафедри теорії та історії світової літератури імені проф. В.І.Фесенко:

1. Всі студенти, які пропустили лекційні або семінарські заняття з історії зарубіжної літератури, або інших дисциплін, які читаються на кафедрі, повинні відпрацювати пропущені заняття до початку заліково-екзаменаційної сесії.

2. Відпрацювання пропущених занять відбувається у таких формах :


- у разі пропуску лекційного заняття студент має подати викладачеві реферат з одного з питань плану лекційного заняття. Реферат обсягом 5 сторінок рукописного тексту подається викладачеві згідно з графіком відпрацювань. І оцінюється «зараховано» або «незараховано». Під час оцінювання реферату враховується повнота, глибина та послідовність розкриття відповідного питання. У разі незарахування реферату студент повинен повторно виконати це завдання.

- у разі пропуску семінарського заняття від студента вимагається здійснити аналіз уривку художнього твору, який виноситься на розгляд на відповідному семінарському занятті, із опертям на науково-методичні матеріали або на першоджерела, наведені в науково-методичному навчальному комплексі. Оцінювання відпрацювання відбувається за такими критеріями: ступінь розкриття кожного з чотирьох аспектів аналізу тексту; повнота відповіді; самостійність аналізу.

3. Відпрацювання пропущенних занять відбувається згідно з графіком.

ПОРЯДОК

проходження модульного контролю студентами, які з поважних причин не пройшли його в установлені терміни, що підтверджується відповідними документами, засвідченими підписом декану факультету:

Студенти, які з поважних причин не пройшли модульний контроль в установлені терміни, що підтверджується відповідними документами, засвідченими підписом декану факультету, повинні пройти модульний контроль до початку заліково-екзаменаційної сесії.

Термін проходження модульного контролю визначається викладачем в індивідуальному порядку після звернення студента з відповідним проханням та документами. У разі непроходження студентом модульного контолю йому виставляється 0 балів за цю форму навчальної діяльності.


Кафедра теорії та історії

світової літератури

імені проф. В.І.Фесенко

Немає коментарів:

Дописати коментар